Det er kommet frem, lige inden vi afgiver vor stemme til folketingsvalget den 1. november, at Lars Løkke Rasmussen, der er formand for Moderaterne, at folkepensionen skal “inddrages til andet formål” (sådan opfatter jeg det), og af fremtidens folkepensionister selv skal spare op til deres pension.

Nu er det således, at vi “sparer op til vor folkepension” via den skat vi betaler. Hvis det beløb så skal inddrages til andet formål, er det samme som (i min optik), at stjæle den opsparede pension fra de ældre.

Det inddragne beløb må så betegnes som en ekstra skat, idet man nu tvinges til, at indsætte et beløb til ens egen pension, hvis man vil have lidt at leve af, til den tid hvor pensionsalderen indtræffer.

Jeg kan forestille mig de mange mennesker, der ikke er i stand til at gøre dette, hvilket liv de nu kan se frem til! Forslaget er udtænkt af en politiker, der har sit på det tørre, via en kæmpe pension fra sin statsministertid, samt har haft mange fordele gennem sit virke i folketinget.

Og hvem er det lige, der betaler politikernes pension?

Lars Løkke Rasmussen, du giver mig kvalme!