Alting stiger, undtagen folkepensionen

Jeg kan konstatere, at vi her på adressen, er gået lidt ned i indtægt i den samlede folkepension i år, kun en pension, fra min tidligere arbejdsplads, udfylder dette hul, så jeg får udbetalt kr. 6, – mere pr. måned end jeg gjorde sidste år.

Da jeg ikke drikker, bliver dette “store beløb” ikke drukket op, – og de indgår heller på “opsparingskontoen”, da alt andet er steget eksplosivt. Energipriserne løber stærkere end Tarok nogensinde kunne præstere, og producenterne sender deres regning videre til os forbrugere – men vi forbrugere kan ikke sende vore regninger videre til andre, og da vi folkepensionister helt bliver tabt i det race, går det kun én vej.

Fjern dog alle de afgifter, som staten for tiden skovler ind på brændstoffer m.v., og få så folkepensionen op på et niveau, så vi pensionister kan overleve, for det her går galt. Ingen politikere nævner os pensionister med et eneste ord. Hvad er det egentlig I har gang i?

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *