Ukraine angrebet af Rusland

Når der står i omegnen af 200.000 soldater øst og nord om ens land, der, ifølge præsident Putin af Rusland, påstår, at være på militærøvelse, så er der ikke noegt at sige til, at den påstand tor man ikke på. Her til morgen lød ordren da også, fra det øverste sted i Rusland, at Ukraine skulle angribes.

Putin kalder det for selvforsvar, den har jeg meget svært ved at se rigtigheden af. Næh, sandheden er, at Ukraine bliver angrebet af en meget større magt, der ovenikøbet truer andre magter med A-våben, hvis de blander sig. Det er det Putin kalder for selvforsvar.

Jeg var i Rønne i går, hvor jeg pludselig hørte vore F-16 jagere over byen. Lige pludselig blev jeg gjort opmærksom på, hvor på landkortet Bornholm befinder sig.

Nu håber og beder jeg til, at de ansvarlige leder i verden finder en løsning på krigen, men jeg har intet at have det i – kun håb.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *