Et notat fra krigens tid

Lige for tiden bliver et notat vendt og drejet som noget Danmark er forpligtet til at overholde. Notatet drejer sig om, at der ikke må befinde sig fremmede soldater på Bornholm – kun danske soldater – og ingen andre!

Notatet skulle være en aftale med Sovjetunionen, i forbindelse med de sovjetiske styrker forlod Bornholm i 1946.

For det første, så har selv russiske soldater været på Bornholm siden dette formøse notat, og for det andet, så er denne “aftale” sket med Sovjetunionen – der altså ikke findes mere. Rusland har ingen ret til at vifte med dette notat overfor Danmark. Notatet forblev ugyldigt, dengang Sovjetunionen blev opløst!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *