Hvad er forskellen?

I min verden er der ingen forskel på, om det er en kvinde eller en mand, der lokker modparten til “en tur i høet”, men det er der åbenbart i “mediehorehuset” TV 2.

TV-værtinden, Cecilie Beck havde i 2016 et seksuelt forhold til en praktikant på TV 2, og i dag fulgte Karen-Helene Hjort trop med at fortælle, at hun da også kunne berette om et lignende forhold – til en meget yngre praktikant.

Men til forskel for disse to forhold til mændenes grumme eskapader, forsvarer kvinderne sig med (der er garanteret flere, der har været i gyngen), at her er der slet ikke tale om sexisme, men det er ene og alene baserer på gensidig tiltrækning, ømhed og respekt, og er derfor noget ganske andet end nogle af de sager, advokatundersøgelsen og dokumentarprogrammet “Sexisme bag skærmen” der har været årsag til den efterfølgende debat i vore medier!

Det er her, at jeg er stået helt af i forståelsen, for hvor dumme tror de vi er? En yngre mandlig praktikant, der er i den alder, hvor hormonerne banker ekstra kraftig på, bliver kontaktet af en af de kendte og noget ældre, men meget mere erfarne kvindelige skærmtrolde, om en “tur i høet”.  Han har meget svært ved at sige nej, – og det véd hun!

Her er der alene tale om et seksuelt overgreb på en person, der er et meget let offer – bare fordi kvinden kan – og fordi hun er den liderlige i dette spil – for det er det, det drejer sig om! Kvinderne er lige så skyldige som mændene i dette spørgsmål. Alt andet er bortforklaringer.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *