Er TV 2 et stort horehus?

Efterhånden kan man godt få det indtryk, at TV 2 er noget, der ligner et stort horehus, hvilket det selvfølgelig ikke er, men hver dag bærer flere af de ledende kræfter, i det store mediehus, brænde til bålet – og det er bestemt ikke blevet mindre med denne melding! Så måske skulle TV 2 skifte navn til TV sex?

Den nuværende administrerende direktør på TV 2, Anne Engdal Stig Christensen, udtalte dette “Ingen skal være bange for at klappe mig i røven”, da tv-stationen i november 2017 afholdte et fagligt seminar for en række medarbejdere. Dette samtidig med, at der blev uddelt en slags godtepose, indeholdt til sloganet, “Alt det vi deler”, bl.a. med kondomer.

Anne Engdal Stig Christensen har før udtalt, at hun ikke i detaljer kendte til den sexistiske kultur, som blev beskrevet af en række tidligere og nuværende TV 2-medarbejdere i dokumentaren “MeToo: Sexisme bag skærmen”.

Det bliver efterhånden noget svært at forstå – for os foran skærmen – at både Jes Dorph og Jens Gaardbo skulle fyres, hvis Anne Engdal Stig Christensen (og der er vel også en del andre ledende personer, der kender til den sexistiske kultur, der hersker på TV 2), fortsat skal findes på TV 2?

Troværdigheden, overfor ledelsen på TV 2, kan efterhånden ligge på et meget lille sted – hvis der ovehovedet er noget troværdighed tilbage?

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *