Denne her fatter jeg altså ikke

I morges fik jeg en sms fra vor DagliBrugs om, at nu skulle vi bruge mundbind for at komme i butikken. Okay, så langt er jeg altså med.

Dernæst kommer nyheden, at det selvfølgelig også gælder de ansatte – men. Så kommer det jeg ikke forstår. De ansatte har muligheden for at gå uden mundbind, hvis de kan vise et gyldigt coronapas til deres chef – og det har de valgt at gøre.

Jeg kan altså også vise et gyldigt coronapas – endda med tre stik, hvilket de ansatte sikkert ikke kan – men jeg er alligevel tvunget til at gå med mundbind i butikken.

Jeg forstår så udmærket restriktionerne, vi er underlagt, men jeg er vist en mindre smittebærer end de ansatte i Brugsen (med tre stik) – derfor fatter jeg ikke den “kattelem” for de ansatte, – at de kan gå uden et mundbind, mod at vise et gyldigt coronapas?

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *