Lidt af en gåde

I den sidste tid har jeg tænkt en del over, hvordan man kan udnævne ministre, der ikke engang evner at svare på helt almindelige spørgsmål – ja, de forstår åbenbart ikke  spørgeren, for deres såkaldte svar, har ikke engang relation til spørgsmålet?

Af og til får jeg den mistanke, at de slet ikke forstår sproget dansk?

Det gør det så ikke bedre, at vore ministre er på niveau med demente, for ministrenes hukommelse er værre end dårlig. Det er langt fra første gang, at en tidligere minister – under en afhøring – ikke kan huske, lige netop det der er afgørende i en aktuel sag?

På den anden side – hvem tror på en politiker?

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *