Hun er sgu ikke så lidt fræk

I går, den 9. november, sendte statsministeren, Mette Frederiksen (S), en appel til vore sygeplejersker om, at yde en ekstra indsats på grund af det stigende coronasmitte i samfundet.

Lige siden den socialdemokratiske regering ophøjede mæglingsforslaget, i sygeplejerskernes lønkonflikt, til lov, har samme sygeplejersker – der to gange stemte nej til de løsningsforslag, der var kommet til afstemning – punktstrejkede, for at gøre opmærksom på deres problem, samt, at gøre deres utilfredshed, overfor en socialdemokratisk regering, gældende, at de bestemt ikke er tilfreds med den “løsning” på deres problem, der i mange år ikke er blevet løst.

Mange steder i landet flygter sygeplejerskerne fra deres fag. På samme måde er det for vore jordemødre – og så har Mette Frederiksen den frækhed, at bede vore sundhedspersonale gøre endnu en ekstra indsats!!!!!

Jeg frygter, at det kun er endnu en rød klud for vore hårdtarbejdende sundhedspersonale, der måske kvitterer med endnu flere punktstrejker.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *