Gas vs olie

Da regeringen i sin tid skulle lokke kunder over til opvarmning med gas – i stedet for oliefyr, var det med garantien om, at gassen aldrig blev dyrere at fyre med end olie! Her har politikerne endnu engang løbet fra deres løfter.

I den senere tid er prisen på gas blevet seksdoblet, hvilket vil sige, at ret mange danskere får en varmeregning, de ikke kan betale efter denne vinter. Olien er også steget, men slet ikke i takt med den fart som gassen er.

Når vi så også hører og læser, at dagligvarer stiger kraftigt efter coronaen, så kan jeg sagtens forestille mig, at der bliver kamp på de kommende overenskomstforhandlinger. Pensionisterne halter også gevaldigt efter, så også her vil de kommende regeringer blive mødt med et større krav – med mindre man helt vil udsulte denne gruppe medborgere?

På den anden side – hvem tror på en politiker? (Mener at huske, at jeg har brugt den formulering før her på bloggen?)

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *