Fri mig for Bjarne Riis

Lad mig lige slå fast med det samme – ingen kan erstatte Chris Anker Sørensen! Når det så er skrevet, så er erstatningen bestemt ikke Bjarne Riis, – en værre kommentator kunne TV2 ikke sætte ind i gårdagens cykelløb under Paris-Roubaix!

Nu var ingen af de “normale” cykeleksperter på arbejde i går, så det er måske forklaringen på Bjarne Riis som medkommentator?

Lars Yde Bak er bestemt at foretrække i den sammenhæng. Her er ingen øh eller æh, for Lars taler lige ud af posen – og han har bestemt noget at have sin viden i, så jeg kan sagtens se ham som tredjemand sammen med Rolf Sørensen og Rasmus Staghøj.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *