Flere billeder fra Helsingør

Danmarks Tekninske Museum (DTM) og Bornholms Tekniske Samling (BTS) er to vidt forskellige museer, selv om man måske skulle tro, at de ligger meget tæt op af hinanden.

Desværre havde jeg ikke den nødvendige tid til at gennemgå hele museet på DTM, men der kommer vel en anden dag, hvor jeg har mere tid. Museet i Helsingør får også et noget (læs, meget mere) offentlig tilskud end vi på BTS gør (det kan slet ikke sammenlignes).

På BTS er vi alle frivillige, hvor det modsatte er tilfældet i Helsingør – det er blandt andet det der gør en stor forskel mellem de to museer – men hver især har sin berettigelse.

Dog tager jeg hatten af for de frivillige på Bornholm – og selvfølgelig gør jeg da det 😉 – for BTS er vort helt eget museum 😀

Naturligvis tog jeg lidt flere billeder af museet, så mine læsere kan får et lille indtryk af mussets størrelse, men – hvis du tror, at du kan få gratis kaffe på DTM, så kan du godt glemme det, her er BTS langt foran 😀

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *