Chris Anker er død

I går aftes ramte en nyhed os i stuen som et expersstog – Chris Anker Sørensen døde efter en trafikulykke i Belgien, hvor han, under en cykeltur, skulle hente oplysninger om VM-ruten, til den senere udsendelse om det kommende verdensmesterskab i cykling.

Alle TV 2 medarbejdere var ankommet til Belgien for at dække begivenhederne. Dødsfaldet har ramt dem alle hårdt. TV 2 har givet samtlige medarbejdere fri i Belgien. Chris Anker var dem alle en meget afholdt kollega. Det dødsfald får de svært ved at komme over.

Det danske cykelhold har denne kommentar om dødsfaldet – nu kører vi kun for Chris.

Vi er mange i Danmark, der kommer til at savne denne kapasitet i studiet, for hans lige fandtes ikke. Jeg sender mine tanker til Chris Ankers familie i Skovlunde.

RIP

Foto: Joel Andersen, ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *