Færdig med “Vild med dans”

I går så vi sæsonens 2. udsendelse “Vild med dans” – den plejer vi hvert år at se – med vekslende syn på udsendelserne. Mit såkaldte “vekslende syn på udsendelserne” skal ses i lyse af, at en del af det går op i pjat, med hensyn til hvem der ryger ud.

Jeg ved godt, at det er et underholdningsprogram, men det er lige så meget en konkurrence mellem deltagerne. Når det så er sagt, så skal man lige have i mente, at deltagerne knokler røven ud af bukserne for at gøre det så godt som muligt, derfor må det være mere end deprimerende for den enkelte nydanser, når åbenlyst dårlige deltagere går direkte videre i konkurrencen – på bekostning af lige så åbenlyst langt bedre deltagere.

“Vild med dans” har overlevet sig selv – for den giver slet ingen mening – slet den og lad os komme videre, for det her kan man ikke byde seerne.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *