Det er ulovligt!

Hver femte virksomhed indrømmer, at de frasorterer ansøgere efter alder. Det er diskrimination og dermed ulovligt. Regeringen siger, at det er ærgerligt at dette sker, men forholder sig altså ikke til, at det er direkte ulovligt!

Egentlig kommer dette ikke bag på mig, da jeg i sin tid sendte den tidligere socialdemokratisk beskæftigelsesminister, dengang Mette Frederiksen, samme spørgsmål – men jeg fik aldrig svar fra hende – selv efter flere rykkere. Ikke engang hendes kontorpersonale reagerede på min henvendelse, så jeg må komme til det resultat, at socialdemokratiet mener, at det er i orden – selv om det er grov diskriminering – hvilket, som før skrevet, er ulovligt i Danmark!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *