Magnus Cort Nielsen

Magnus Cort, tidligere cykelrytter i Bornholms Cycle Club, vinder 19. etape af Vuelta a Espana, og er nu den mest vindende danske cykelrytter i Grand Tour-sammenhæng nogensinde.

For en del år siden var jeg løbsleder i flere cykelløb her på Bornholm. En drengerytter skilte sig ud, Magnus Cort Nielsen. Jeg var ikke i tvivl om, at han ville blive god – engang. Men – at han skulle blive så god, var der ingen, der kunne spå om.

Her et par billeder jeg tog dengang Magnus var drengerytter. For øvrigt er det et billede af ham, hvor han kørte på sin første rigtige racercykel (ifølge hans far, Anders Cort). Og, at se Magnus stå på en kasse fra Irma, for at modtage sin præmie på parkeringspladsen på Åsedamsvej midt på Bornholm, er milevidt fra det stadie, han i dag befinder sig på.

Det sidste billede er fra det første Gudhjem Bjergløb (Magnus i front), hvor jeg stod flagpost. Med flaget i den ene hånd og kameraet i den anden, blev dette billede taget på toppen af Kjelsebybakken.

Stort tillykke Magnus. Bornholmerdrengen er i dag en verdensklasserytter af de helt store.

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *