Orkaner i USA og luftledninger

Jeg læser for tiden, at over 700.000 mennesker i USA er uden strøm, efter orkanen har ramt Louisiana!

Nu er USA ikke mit store rejsemål, efter jeg kun har besøgt landet en enkelt gang, men én ting undrede mig dengang – og det var de mange luftledninger, der hængte overalt. For mig lignede det et kaos af ledninger, hvor det måtte være en håbløs opgave for den lokale elektriker, hvis noget gik galt.

Hvorfor har man ikke gravet disse ledninger ned – ligesom vi gør i Danmark? Under sådanne orkaner, som vi pt. ser gå i land i USA fra Den Mexicanske Golf, er det selvklart at store dele efterfølgende vil være uden strøm, da disse luftledninger blæser ned – og opgaven bliver ikke mindre, når man tænker på det efterfølgende arbejde med at få rede på dette virvar.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *