Er Folkemøder folkeligt – nu?

Okay, coronapandemien har gjort sit til, at Folkemødet har taget den strutur, den har i år, men hvis dette tiltag skal være udslagsgivende for de kommende Folkemøder, så bliver spørgsmålet endnu mere aktuelt, end det er for tiden – for så er det helt slut med det folkelige på Folkemødet.

På et tidspunkt kunne vi høre på TV2 Bornholm, at der skulle billetter til for at komme ind på de fire sektioner, som Folkemødet er opdelt i – i år! Billetter ville være gratis (som jeg hørte det), men de ville kun være til for, at kunne dokumentere, hvor mange personer der er i hver sektoion.

Men billetterne kan kun bestilles over Folkemødets hjemmeside – med et bestillingsgebyr på kr. 29,-. Så er det altså ikke gratis længere – og så går det fokelige fløjten af Folkemødet. Dermed kan jeg så se, ret kort ud i fremtiden, at Folkemødet går i sig selv. Allerede nu, på Folkemødets 2. dag, at arrangørerne beklager sig over, at der er for få mennesker på Folkemødet i Allinge.

Om jeg så selv lige kommer en tur rundt om Folkemødet i år (jeg har hidtil været fast gæst på samtlige Folkemøder hidtil) – men nej, det her gider jeg ikke, men jeg glæder mig over, at Allinge ikke er en lukket by, som den plejer at være under de tidligere Folkemøder, for så kan vi komme til Allinge og købe lidt ind, som vi beboere plejer at gøre året rundt.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *