Kærshovedgård og det midtjyske

At regeringen nu helt har droppet at flytte de udvisningsdømte kriminelle væk fra Kærshovedgård i Midtjylland, burde udløse en noget mindre skatteprocent for indbyggerne omkring det meget omtalte udrejsecenter end i den øvrige del i Danmark!

Beboerne må finde sig i, at leve under helt andre vilkår end de selv er skyld i – ingen andre i landet ønsker at leve under de omstændigheder, derfor vil det bestemt være rimeligt med en skattefordel.

De udvisningsdømte burde sendes hjem, men da Danmark, af flere grunde, ikke kan tvangssende disse mennesker, har regeringen besluttet, at samle dem på Kærshovedgård ved Bording i det midtjyske – altså må “regeringen til lommerne”. Disse indbyggere i Midtjylland nyder ikke de samme gode vilkår, som i det øvrige Danmark – men de betaler det samme i skat!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *