Ret skal være ret Jeppe Kofod

Ret skal være ret Jeppe Kofod (S). I går den 18. maj kunne jeg se og høre, at du fortalte på NEWS, at regeringen altid har sagt, at I ville hjælpe børnene i fangelejrene – det er direkte usandt! Ret skal være ret!

Når man går tilbage i pressens beskrivelser af, hvad statsministeren har udtalt i den forbindelse, er der forældrenes ansvar, samt at de ikke har noget at gøre i Danmark! Ikke et eneste ord om, at regeringen vil hjælpe børnene, da det ene og alene er forældrenes ansver ved deres trufne valg. Der findes indtil flere videoklip af statsministerens udtalelser, der bekræfter det jeg beskriver.

Så, kære udenrigsminister, dine udtalelser får bare politikerleden til at eksplodere, og det bliver ikke mere rigtigt af, at du gentager det. Sig dog sandheden – I har skiftet holdning til det spørgsmål, godt presset af Enhedslisten, SF og De Radikale, hvor svært kan det være?

Det eneste dette vil gavne er for DF og NB, der nu gnider sig i hænderne, for det kan kun betyde vælgertilgang til disse to partier – og det omvendte for S.

Igen – hvem tror på en politiker?

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *