Krigen uden ende

Jeg er noget spændt på, hvilken forklaring vor regering kommer med vedrørende den nuværende konflikt mellem israelere og palæstinensere, hvor det hagler ned med raketter på begge sider (hvor og hvordan har palæstinenserne egentlig fået alle de raketter fra?).

Alt dette udløstes ved, at Israel vil smide palæstinensere ud af deres boliger, for at give boligerne til israelere – hvilket er “deres ret!”

Det er lige netop det sidste, jeg søger en forklaring på – “deres ret” – for den forstår jeg ikke! Hvis man henviser til de hellige skrifter, så tror jeg ikke på dem – for disse “hellige skrifter” kan fortolkes ligesom man ønsker.

Nej – noget er råddent i staten Israel, men lad dem nu få lov til at forklare sig, inden jeg kommer til at skriver noget rigtigt grimt. Af alle folkeslag burde Israel vide, når et folk bliver jaget, og som jeg læser det, jager israelerne palæstinenserne lige ud i havet. De burde skamme sig!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *