De syriske flygtninge

Hvis det ikke er sikkert for de syriske flygtninge, vi har har i Danmark, at vende hjem til deres hjemland, så skal de naturligvis blive her i landet!

Egentlig har jeg lidt svært ved at forstå, at den danske regering har taget en syrisk rapport for gode varer, om, at det er sikkert for syriske flygtninge at vende hjem igen – når det stadig er den samme præsident, Bashar al-Assad, der er ved mangten i landet!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til De syriske flygtninge

  1. Erik Krog skriver:

    Jeg kan ikke bruge kommentarer, der er skrevet af anonyme personer – men med hensyn til syriske flygtninge, der tager hjem på ferie (hvis det altså passer?), så har disse opbrugt deres flygtningestatus, og skal selvfølgelig sendes hjem – uanset om ham der Bashar al-Assad stadig er ved roret. Men de øvrige, som er direkte forfulgt af Bashar al-Assad, er en helt anden sag – så det er ikke over en kam, vi skal sende de syriske flygtninge hjem! Hver sag må tages op til vurdering inden en hjemsendelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *