Hvorfor skal man betale renter af et tal?

Bankernes grådighed kender efterhånden ingen grænser. De danske indlånere skal i dag betale negativ rente af alt over kr. 100.000,- der står på deres opsparingskonto.

Egentlig er der bare tale om tal, hvor vi efterhånden er helt over i det pengeløse samfund – og især her i coronakrisen, hvor der næsten udelukket bliver betalt med kort (tal bliver flyttet fra den ene konto til den anden)!

Altså ingen rede penge, vi overfører “beløb”, via vor computer til en bank, – altså “beløb” i form af tal – og ikke andet. Da vi er tvunget til at have en såkaldt Nemkonto, så myndighederne har kontrol med hver en krone vi anvender, så kan det godt undre mig, at bankerne har lov til, at “høvle” noget at tallene på vore indlån, bare fordi tallene SKAL figurere der?

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *