Er statsministeren grådig?

I går læste jeg dette i en avis:

Hvis du brænder inde med en masse spørgsmål til statsminister Mette Frederiksen og måske andre centrale socialdemokratiske ministre, så er det bare med at spare sammen. For 20.000 kroner så kan du nemlig komme til møde med statsministeren.

Det forklarer måske, hvorfor jeg engang ikke kunne vride et svar ud af den daværende beskæftigelsesminister, Mette Frederiksen (S), hvor jeg havde sendt hende et spørgsmål til hende om en aktuel sag, der vedrørte hendes ansvarsområde som minister.

Men ministeren gad nok ikke svare, selv om minister betyder “tjener”. Jeg rykkede flere gange uden held – ikke engang hendes kontorpersonale svarede?

Men måske skulle jeg have sendt nogle tusinde kroner med mit spørgsmål – dog havde jeg lidt erfaring med at sende spørgsmål til folketinget og andre ministre, og her var der aldrig problemer med at svare – kun med Mette Frederiksen!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *