Thomas Vinterberg og Oscar

Først og fremmest – kjemte tillykke med den Oscar til hele holdet og ikke mindst til Thomas Vinterberg med filmen “Druk”” – det var fandeme flot.

Når det så er sagt, så flyder vore medier helt over i den anden grøft med indlæg i hver en nyhedsudsendelse (hver halve time), samt bliver det endevendt i op til flere programmer – hvilket selvfølgelig ikke er Thomas Vinterbergs skyld!

Så kan man da bare slukke for sit TV – eller finde et andet program, hvilket jeg også gjorde, men af og til slog jeg lige over på nyhederne, for at se – nyheder – og det kunne “Druk” efterhånden ikke komme ind under??? Men det gjorde den hele dagen – er der slet ingen stopklods inde på redaktionerne, eller er der bare ingen andre “nyheder”?

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *