Snorksover de inde på Borgen?

Nu kan restauranter og barer åbne, så tørstige og sultne danskere nu kan få deres trang til et godt måltid mad, med enten vin eller en god øl til – dog skal de lige have det i mente, at de skal bestillle bord 30 minutter før denne sult og tørst melder sig. Altså ikke noget med lige at dumpe ind på en bar, for foruden bordbestillingen, skal der også en negativ coronatest med på besøget.

Men, hvordan er det så med de politikere, der har vedtaget dette, for de har garanteret sat sig godt og grundigt ind i situationen, inden de lagde deres stemmer til forslaget om mere åbning i det danske samfund – for det er bestemt ikke alle, der er enige i det der med bordbestillingen 30 minutter før man ankommer!

I B.T kan jeg så læse, at det nok ikke helt er tilfældet, at de der har stemt for forslaget, også er helt inde i substansningen af det de “går ind for”!

Den konservative formand, Søren Pape Poulsen, er bestemt ikke den, der kan svare på, hvad det er han har stemt for, for jeg er faldet over denne del af en artikel:

De Konservative har dog selv været med til at indgå aftalen med regeringen, og her står der, at følgende kan åbne 21. april: »Indendørsservering med krav om coronapas og forudgående bordbestilling.« En aftale, der blev indgået i torsdags.

Søren Pape Poulsen, det står jo helt tydeligt i aftalen, at det vil kræve forudgående bordbestilling. Hvorfor brokker du dig over en aftale, tre dage efter du selv har være med til at indgå i den?

»Jeg vidste ikke, hvordan det skulle fortolkes. Der stod ikke noget om 30 minutter i aftalen, jeg indgik. Det fik jeg først at vide i går.«

Så er mit næste spørgsmål – sig mig engang, snorksover de der politikere inde på Borgen – og svaret må være et stort og rungende “JA”.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *