Vil Putin i krig?

Jeg har skrevet det før – Rusland opgiver aldrig Ukraine!

Lige for tiden har medierne travlt med – om Putin er på vej i krig ved grænsen til Ukraine, og jeg føler mig ret overbevist om, at Putin er på vej til at angribe Ukraine. Vesten har for mange “gøremål” i Ukraine, og det skal stoppes, for styret i Ukraine er bestemt ikke uinteresseret i Vestens tilnærmelser.

Så ja, jeg tror på, at Putin er på vej i krig – for Rusland opgiver aldrig Ukraine!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Vil Putin i krig?

  1. Erik Krog skriver:

    Jeg har modtaget en kommentar fra Ukraine eller Rusland, men jeg kan ikke sætte den på min blog, da jeg ikke har nogen afsender på, og da jeg ikke ved, hvem der kommenterer mine indlæg, bliver de slettet – men det var ellers en ret god kommentar.

    Erik Krog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *