Fald dog lige ned!

Det danske A-landshold i fodbold, har lige vundet 3 kampe i streg – og så kan vi selvfølgelig slå dem alle – skriver vore journalister. Fald dog lige ned!!!!!!

Hvilke lande er det Danmark så har vundet over, for mig bekendt er det nationer, der ligger et godt stykke nede på listen. At vi har vundet over Østrig – nå ja, det gjorde Færøerne også engang, og som jeg husker det, blev Færøerne ikke lige verdensmestre efterfølgende?

Næh, lad de drenge møde hold fra Frankrig, Italien, Tyskland, Spanien eller England – hvis de vinder over de nævnte, så kan vi måske tale om et virkeligt godt landshold, der kan ligne noget, vi engang havde i 80’erne og 90’erne.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *