Huset på Hoyviksvejen

Som jeg skrev for et par måneder siden, så er jeg i gang med en ny bog, der er en direkte forlængelse af bogen “Mellem linjerne”, der udkom den 15. oktober 2020.

Den ny bog har titlen “Huset på Hoyviksvejen”, og er på 422 sider. Jeg er ret sikker på, at den kan udkomme den 15. april i år – så langt er jeg med korrekturlæsningen.

Men det er sin sag, at både skrive og være den der godkender bogen, for når jeg ikke har det “makkerskab” et forlag og en forfatter har sammen, så kan det aldrig blive det samme i sidste ende med resultatet.

Da jeg i sin tid skrev “To tørfisk med det hele”, blev det til begyndelsen af en trilogi, jeg på det tidspunkt ikke havde i tankerne. Romanerne er da også blevet til meget andet, end det jeg havde i tankerne, da jeg begyndte at skrive. Mine personer ville det meget anderledes, end i min første råskitse jeg på et tidspunkt havde i min hjerne.

Derfor blev det også lidt spændende for mig at skrive, for hvad kunne dette her ende med i romanen?!? Og resultatet er så blevet, at det blev til meget mere, end jeg havde forestillet mig.

Og hvem skriver jeg så for? Ja, de fleste forfattere skriver for deres læsere, men når man starter, så skriver man helt for sig selv, og hvis der så er læsere, der syntes om det man skriver, så er der endnu en grund til, at man fortsætter.

Hvad skal så den næste bog handle om, for jeg stopper nok ikke lige med det samme at skrive? Nej, selvfølgelig ikke – på den anden side, så kan jeg ikke fortsætte med en fjerde bog i rækken (?) – men jeg har tænkt på, at den historie jeg har beskrevet i de tre første bøger, foregår for over 50 år siden på Færøerne.

Derfor er det min tanke, at skrive en roman, der foregår 50 år senere – på det Færøerne, der er i dag, for der er meget stor forskel på de to tidsrum, idet Færøerne har forandret sig meget på 50 år. Men det indebærer, at jeg nok må tage en tur tilbage til de smukke øer i Atlanten, så man skal nok ikke forvente, at jeg udgiver endnu en bog om 6 måneder – det her vil tage endnu længere tid.

Erik Krog

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *