Tonedøve medier

Det er et år siden, vi fik corona i Danmark – og det har vore Tv-medier fejret med en udsendelse i retning af noget med “Et år med corona i Danmark!” Helt ærlig, så har vi i et helt år blevet bombarderet med alt muligt mellem himmel og jord i dette regi, det behøver vi ikke få gentaget i en laaaaang udsendelse – lige fra det første tilfælde til den endeløse visning af vaccinesprøjternes arbejde.

Som jeg opfatter “jubilæumsudsendelserne”, så oplever jeg vore Tv-medier som komplet tonedøve. Vi er hamrende trætte af corona, og alle de restriktioner der er fulgt i kølvandet på denne virus, så vi behøver ikke have det gentaget, lige fra det første tilfælde til nu – så demente er vi altså heller ikke.

At TV tager sådan et emne op i en hel udsendelse, tyder på, at journalisterne og deres chefer er komplet tonedøve. Vi bliver mindet om den virus flere gange om dagen, så vi behøver ikke få det så meget ind med skeer i en ekstraudsendelse. Der må sgu da være andet I kan vise?

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *