Det kan ikke have sin rigtighed

Et eller andet sted har jeg en lumsk mistanke om, at regeringen har noget imod de mindre erhvervsdrivende, for jeg forstår ikke dette her!

Smittetallene rasler ned, og den hjælpepakke, hvor selvstændige fremover kan søge om 30.000 kroner om måneden, rækker ikke til det den er tilsigtet, for tabene er allerede meget alvorlige. Hvis de har ansatte, kan de søge om 33.000 kroner om måneden – men altså kun hvis de opfylder en række krav, herunder mindst 30 procents nedgang i omsætning.

Når vi så ser f.eks. Bilka, der har åbent, og sælger alle de varer, som de små butikker skal leve af, får man det indtryk, at Bilka skovler alt det ind, de overhovedet kan komme i nærheden af – samtidig med, at kunderne står skulder ved skulder, mens de hiver varer ned fra hylderne!

I samme ombæring – ikke bare lider den lille købmand, cykelhandleren o.a. for de har direkte retning mod en konkurs – hvis de ikke allerede er gået konkurs!

Det her kan ikke være rigtigt, det er så unfair konkurrence, at det skriger til himlen!
Når nu smittetallet rasler ned i provinsen, så luk dog op de steder, hvor det kan lade sig gøre. Hvis statsministeren skal have fuldstændig epidemikontrol, før der lukkes op, så kan vi godt sige farvel til en stor stribe butikker i hele landet – og sikkert også til andre erhverv end minkerhvervet.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *