Coronaen kører videre

Overskriften “Coronaen kører videre” er ikke en overskrift om en Eickhoff Corana trykmaskine, selv om jeg meget gerne ville have en sådan på Teknisk Samling, men det kan nok ikke lade sig gøre. Næh, det er den coronavirus, som vi alle taler om, for jeg kan desværre konkludere, at alt for mange borgere lader hånt om de retningslinjer, der bliver udstukket, for ellers ville smitten ikke stige i det tempo, som den nu engang gør.

Uanset om man kan lide regeringen eller ej, så er den uden skyld i de nødvendige restriktioner, der hele tiden bliver trukket ned over samfundet. Skylden kan ene og alene tilskrives de personer, der ikke følger de retningslinjer for denne alvorlige sygdom, som desværre også bringer et stort dødsfald med sig,

Gør dig selv og dine medmennesker en stor tjeneste for den kommende nytårsaften – bliv hjemme!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *