Så sig dog sandheden

Landet er ved at lukke helt ned – og vi har snart jul. Okay, situationen er sådan, så er det der den ligger.

Så ser og hører vi borgmestre udtale sig på TV om, at vi alle er så gode til, at overholde anbefalinger m.v. af de restriktioner der bliver trukket ned over os, så selvfølgelig klarer vi også det, der nu bliver pålagt os nu!

Hvis alle var så gode, som vi hører både statsministeren og andre ledende personer her i landet udtaler sig om, så var situationen ikke, som den er nu. Det er netop på grund af, at rigtig mange personer ikke kan finde ud af, at overholde de anbefalinger m.v., at vi nu har den aktuelle situation – for smitten af corona er meget voldsomt.

Så i stedet for at rose alle medborgere, så sig dog sandheden – for alt for mange er rigtig dårlige til at gøre det, der skal til. Det er dem, der er de skyldige i, at smitten breder sig, som den gør – og ikke statsministeren og vore sundhedsmyndigheder!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *