Det går helt galt nu

Smittetallet er nu oppe på 3132 for ét døgn i Danmark. Det er steget med 500 flere smittede på bare ét døgn!!!! Noget siger mig, at vi når op på over de 5000 smittede på bare et døgn inden nytår – hvis vi ikke tager os rigtig meget sammen!

Selv den sløveste kniv i skuffen kan regne ud, at vi er på vej hen, hvor vi ikke mere har styr på den corona-virus, samt, at mange mennesker er hamrende ligeglad med at smitte andre, bare de kan få lov til at more sig.

Jeg læste forleden, at virussen ikke var så hård ved yngre mennesker, så en total hjernedød ung borger havde “regnet ud”, at myndighederne bare skulle spærre alle de ældre inde i julen, så de unge kunne fejre jul og nytår, som de nu plejede – for det her gik alt for hårdt ud over det sociale for de unge mennesker!?!

Hvis det så var meningen, at slippe de/vi ældre ud efter nytår, så blev det ud til et kanon højere smittetal, som helt givet ville få fatale konsekvenser for os ældre medborgere. Selvfølgelig ville det så kunne ses på udbetalingen af folkepensionen efterfølgende, men det var måske også meningen?

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *