Endnu en bog i støbeskeen

Jeg er gået i gang med en fortsættelse af “Mellem linjerne”. Jeg skriver bestemt ikke for at tjene penge, for som forholdsvis ny forfatter, tjener man overhovedet ingenting – nok nærmest tværtimod. Jeg kan også sige det mere direkte, jeg skriver mest for min egen skyld, for jeg befinder mig så godt i den fiktive verden, som en forfatter lukker sig ind i.

Et af spørgsmålene til den nye bog er, “og hvad skal den så handle om?” Og selv om jeg måske ville røbe noget, så kan jeg ikke. Jeg har selvfølgelig nogle fixpunkter for romanen, resten er op til personerne, for det er dem, der står for udviklingen i romanen – så jeg er lige så spændt på at skrive den, som andre vil have for at læse den. En ting er i hvert fald sikkert, jeg udvikler mig, hver gang jeg skriver en ny bog, og det kan jeg bestemt ikke være helt utilfreds med.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *