Nu må det være nok

Mink-sagen har kostet fødevareministeren posten, og nu går den blå blok efter statsministeren. Fair nok, sådan er politik, når det er værst.

Når jeg skriver “Nu må det være nok”, så er det mere for min blog, for der må være andet at skrive om, så det nævnte aktuelle stof, vil jeg nu overlade til landets medier, for de er nærmest ved at falde over hinanden, når de “lugter blod”.

Hvis den blå blok får det, de går efter, så vil de nok komme i et større mindretal, end de er lige pt., for den røde blok står til fremgang – men bare det, at vælte statsministeren, må  åbenbart være en fjer i hatten – eller hvordan skal jeg ellers forstå det?

Naturligvis skal vore folkevalgte overholde loven – og især Grundloven, så det regner jeg med, at den blå blok også husker, når de engang får overrakt nøglerne til statsministeriet? Og ja, jeg tror nok også på julemanden 😀

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *