Grundloven og folkestyret

Uanset hvem og hvilket parti jeg har stemt på til et folketingsvalg, vil jeg have ret til at kritisere dem for deres virke – for vi skal kunne stole på de folkevalgte, og den tillid har endnu engang fået et alvorligt knæk.

Danmarks folkestyre har sit udspring i Danmarks Riges Grundlov. Intet er over Grundloven. Når en regering så blæser på grundloven, har den ikke meget at gøre i vort demokratiske folkestyre – nok nærmere i noget, der måske kan minde lidt om et diktatur, for – når vi ikke kan regne med Grundloven, hvad er der så tilbage?

Det gør det ikke bedre, at – 12 dage efter – at regeringen beordrede alle mink aflivet, og dermed brød Grundloven, har fået ”lovgivningen” på plads, for regeringen har stadig brudt Grundloven. Dette kan ikke ændres!

Flere partier i Folketinget “lovliggør” nu regeringens brud på Grundloven!?! Det hænger bare ikke sammen – og da slet ikke, når samtlige folketingsmedlemmer har underskrevet, at de vil overholde Grundloven!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *