Svarer ikke!

Vor Statsminister, Mette Frederiksen (S), har ikke i sinde at komme med bare en eneste kommentar vedrørende situationen omkring den nu hjemsendte departementschef i Forsvarsministeriet. Det er bestemt ikke første gang, at samme Mette Frederiksen lukker i, når det ikke passer ind i hendes kram at udtale sig, det en nok nærmest reglen!

Dengang samme Mette Frederiksen var  beskæftigelsesminister, skrev jeg til hende vedrørende den forskelsbehandling, vi pensionister er ude for ved en jobansøgning – for vi kommer slet ikke ind til en samtale, men bliver siet væk langt før en sådan kan  komme på tale.  Dette er ulovligt – så kort kan det siges.

Nå, for at gøre en lang historie kort,skrev jeg til beskæftigelsesministeren (Mette Frederiksen). Selv efter gentagne rykkere fik jeg intet svar fra ministeren. Ikke engang ministerens sekretariat gad svare på henvendelsen!

Jeg har tidligere skrevet til andre ministre, og alle svarer – bare ikke Mette Frederiksen!

Jeg bad derfor Ældresagen om hjælp i mit spørgsmål, men det ville de ikke involvere sig i, idet de godt vidste (allerede dengang), at Mette Frederiksen var enorm svær at vride et svar ud af.

Jeg véd ikke hvad der er “galt” med konen, men hun føler sig måske for fin til, at svare ganske almindelige mennesker, så det kommer slet ikke bag på mig, at hun ikke gider svare på det yderst aktuelle emne vedrørende FE. Det ville derimod havde undret mig, hvis hun havde svaret.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *