Den der begår en fejl ..

Da det i sin tid blev kendt, at muslimske begravelser kunne samle op over 500 mennesker, blev der skrevet en del protestskrivelser, da kristne begravelser hørte ind under de rstrektioner, som coronakrisen havde medført. Forskellen ligger i, at de muslimske begravelser foregår udendørs, hvor den kristne handling foregår i kirken.

Okay – hvis det er udgangspunktet, så burde festivaler også kunne køre som de plejer, for de foregår også udendørs? Men et eller andet ser unægtelig ud til, at der er blevet taget ret meget hensyn til vore muslimske borgere i dette spørgsmål, regningen er så kommet til os nu. Coronasmitten er stærkt stigende i Danmark, med udgangspunkt i den muslimske del af befolkningen!

Nu skal jeg bestemt ikke skære alle muslimer over én kam, for en stor del af dem kan sagtens finde ud af budskabet fra vor regering og sundhedsmyndighedernes side, men resten kan åbenbart ikke!?!

De mange protestskrivelser, om de muslimske begravelsesforsamlinger, har ikke fået vor regering til at stramme kursen overfor dette fænomen – men her har regeringen et stort ansvar for ikke at rette denne fejl, for nu er regeringen direkte medårsag til, at smitten breder sig!

Den der begår en fejl – og ikke retter den, begår endnu en fejl!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *