Det bornholmske forår

Jeg var forleden ude på 51 km på racercyklen. Da jeg næsten var hjemme, mødte jeg en af de gamle ryttere, fra dengang jeg selv var ung cykelrytter.

Vi startede samme år i 1960, han kørte for Fix og jeg fra Lyngby. Lidt sjældent jeg møder de gamle fra dengang, men rigtig hyggeligt.

Men – inden dette korte møde, nød jeg det bornholmske forår gennem bl.a. Slotslyngen og ned mod Hasle, Sorthat/Muleby – og navnlig gennem bøgeskoven på Kulvejen, hvor foråret skilter med sine lysegrønne farver.

Lige netop nu fremstår bøgeskoven så flot, hvor enhver danskaustralier vil længes hjem til det gamle land. Så, når jeg tager turen på denne årstid, går mine tanker til Tasmanien, hvor jeg véd, at tankerne, for tiden, går hele vejen op til Danmark.

Men – der er rigtig mange steder her på Bornholm, som er unikke, spørgsmålet er bare at finde dem, og det er et af mine mål i år, så jeg håber, at kunne vise nogle helt nye naturbilleder, her på bloggen, fra det smukke Bornholm.

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *