Museer åbner ikke endnu

Som bestyrelsesmedlem i Bornholms Tekniske Samling (BTS) havde jeg håbet, at vi i BTS kunne åbne her den 11. maj, men det har vor regering en anden opfattelse af. Museer kan tidligst åbne den 8. juni, hvis vi altså bliver godkendt til fase 3?

Mange museer opfattelse af statsministerens fase 2, som hun redegjorde for i går, at vi var helt glemt i det regi. Også de zoologiskehaver betegner fase 2, som direkte en fare for, at flere af dyrene må aflives, idet en truende konkurs er rykket væsentlig nærmere.

På BTS er vi alle frivillige, og er afhængig af hver en krone, vi får ind gennem indgangen og via fonde, så allerede nu kan vi se frem til et større tab på den konto, dog kan jeg ikke spå om, hvordan resten af sæsonen 2020 går? Jeg tror stadig på en del gæster, da jeg sætter min lid til de mange danskere, der, på grund af grænselukningerne, har sat deres ferie til et sted på Bornholm – hvis jeg ellers tør tro på vore medier?

Nu er BTS nok ikke lige de første, der går konkurs, da Danmark allerede har haft op til flere konkurser i kølvandet på covid 19, men vi har nok ikke oplevet den sidste.

Vi har også en del af vore indvandre, der har et meget højt antal smittede i forhold til de etniske danskere, og det trækker en hel del ned i det samlede regnskab for en åbning af Danmark. Det er, som om de kører deres helt eget løb, og er komplet ligeglad med coronasmitten og dens følger!

Så må vi se, om landet kan lukke tids nok op, inden vi går helt på røven, for det tager nok mindst ti gange så lang tid, at komme økonomisk ovenpå igen, – efter denne corona omgang.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *