Fogh og pengene

På grund af de negative økonomiske tilstande, som coronakrisen er medvirkende til, er der, fra statens side, vedtaget hjælpepakker til de virksomheder, der har økonomiske tab.

I de søgende virksomheder, ser vi også tidligere statsminister og NATO-generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen (V), i køen til hjælpepakken.

Jeg er ret sikker på, at manden har ret til denne hjælp, ud fra de kriterier hjælpepakken er vedtaget efter, men moralsk er det nok ikke lige denne mand, pakken er målrettet til.

Vi så på TV 2, at IKEA ikke ville søge hjælp, selv om de opfyldte kravet for hjælp, idet virksomheden stadig ville have et pænt overskud for året, selv om det ikke ikke opfyldte det for året budgetterede. IKEA mener, at andre virksomheder har mere brug for støtten, end de selv har!

Hr. Rasmussen har ansøgt om næsten 100.000 kroner fra de statslige støtteordninger til dækning af lønudbetalinger. Heraf har han allerede fået udbetalt godt 83.000 kroner.

Mht. Anders Fogh Rasmussen, så har manden en ret god ministerpension m.v. at leve af, så mon ikke han alligevel klarer skærene uden den nævnte hjælpepakke?

Rent moralsk kan Anders Fogh Rasmussen lære en hel det af IKEA. Hvis samme Hr. Rasmussen faldt i havnen, kunne han være i stor fare for at drukne, idet hans tendenser kan udløse, at han ville rage alt vandet til sig, i stedet for at svømme.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *