Så blev Trolling Master Bornholm 2020 aflyst

Allerede den 25. februar skrev jeg her på bloggen, at det årlige Trolling Master Bornholm var i fare (efter min mening) for at blive aflyst. I dag har TV2 Bornholm offentliggjort, at arrangementer nu er aflyst.

Trolling Master Bornholm 2020, der skulle finde sted fra 22. april til 25. april i Tejn og Allinge aflyses, grundet frygt for spredning af corona virus.

Også dengang skrev jeg, at Folkemødet var i fare (efter min mening) for at blive aflyst, og det tror jeg stadig på, at det gør.

Mange arrangementer, stor som små, er blevet aflyst overalt på Bornholm, også vor generalforsamling på Teknisk Samling, hvor vi normalt kun kan få omkring ca. 30 medlemmer til at møde op, er blevet aflyst.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *