Det begynder at brænde på

Mange større arrangementer bliver aflyst verden over, på grund af coronavirus! Det danske fodboldlandshold (for herrer), skal spille træningslandskamp mod Færøerne den 27. marts. Her overvejes, om man helt skal aflyse landskampen? Indtil videre er kampen planlagt til at afvikles uden tilskuere, hvor de 6000, der indtil nu har købt billet, naturligvis får deres penge retur.

Statsministeren anbefaler (intet påbud!?!), at der ikke afholdes arrangementer, hvor der er over 1000 deltagere, samt at borgere afholder sig fra at give hånd, krammer eller kindkysser.

Folkemødet på Bornholm?
Ingen har på dette tidspunkt nævnt Folkemødet, men med den spredning, vi har set over det meste af Verden, samt statsministerens anbefaling i dag, så jeg kan godt forestille mig, at dette arrangement bliver aflyst.

På Folkemødet taler vi om en menneskemængde på 25 til 30.000 pr. dag, der samles i Allinge – vel at mærke, mennesker der kommer fra hele Danmark, og mange andre steder fra den anden side af vore grænser.

Her er den absolutte top af Danmarks politikere samlet – så er det realistisk at tro, at dette arrangement kan gennemføres?

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *