Bonus, bonus og atter bonus

I 2014 blev der udbetalt en bonus til DR’s ansvarlige for Eurovision executive producer, Pernille Gaardbo, på hele 150.000 kroner for DR’s rolle i Det Europæiske Melodi Grand Prix. Flot – men regnskabet siger noget andet!!!!!

Regnskabet var budgetteret til 34,6 mil kroner, hvor Wonderful Copenhagens regning beløb sig til 137 mil kroner. Og så er der også Danmarks Radio’s eget regnskab, og her løber udgifterne op i noget, der ligner 200 mil kroner – kan man læse ud af et notat fra Folketingets statsrevisor.

Dengang spekulerede jeg over, hvad der egentlig ligger til grund for, at der kan udbetales en bonus på hele 150.000,- kroner til Pernille Gaardbo, tænk på, hvad det ikke kunne have være blevet til, hvis arrangementet havde givet overskud?

Politiet
Så er der det helt aktuelle i bonusproblematikken. Politiet får udbetalt en hel række bonus over hele kongeriget, på trods af, at mange ikke engang anmelder tyverier, overfald m.m. da der alligevel ikke sker en skid i deres sager!?!

Ikke engang en seriemorder fattede politiet mistanke til, her måtte en slægtning, til et af ofrene lede politiet på sporet, hvor både hjem og offer bar præg af, at her var der noget helt galt. Tilsyneladende uden politiet havde set noget som helst galt i dødsfaldet?

Igen – hvad kunne disse bonus ikke været blevet til, hvis det ovenstående også var blevet opklaret?

Bonusser i det offentlige
Også finansminister, Nicolai Wammen (S), går ind for bonusser i det offentlige, og det er heller ikke småpenge, der bliver strøet om med her blandt direktører.

Jeg tror ikke disse bonus giver en større forståelse blandt lønarbejdere, hvor afstanden bare vokser og vokser op til de højtlønnede i Danmark – med en socialdemokratisk regerings velsignelse. Med hensyn til at stille spørgsmål til vor statsminister om det emne, så kan man godt glemme det, hun er ikke ligefrem kendt for at svare på spørgsmål!

Så kommer der det helt store spørgsmål, ud fra hvilket kriterium bliver der egentlig udbetalt bonus?!? For jeg forstå ikke noget af det her.

(Udklip fra BT)

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Bonus, bonus og atter bonus

 1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

  Sikke en god opsætning-det sætter disse “forbandede bonusser”i perspektiv,for på intet tidspunkt har der stået noget om,hvilke mål der skulle opfyldes-for at udløse bonussen!
  Endvidere hvem har fået ideen og fået accept til at udføre bonusserne? BT’s journalister har ikke skrevet noget om det,nu har jeg spurgt Rigspolitichefen på en mail,hvem der har haft ansvaret for bonusserne!!!Det må da frem,hvem der kunne bruge så mange “skatteborger penge”-uden at får noget igen????

 2. Erik Krog skriver:

  Jeg glæder mig til at læse, hvilket svar du får fra Rigspolitichefen, måske kan jeg skrive et nyt indlæg på det grundlag?

 3. John Grønbæk Jakobsen skriver:

  Jeg fik aldrig noget svar på mine spørgsmål-Så jeg mener stadig,at det er noget fanden har skabt-men høje chefer hjalp til….

 4. Erik Krog skriver:

  Det er ligesom når jeg skriver til Mette Frederiksen, jeg tror efterhånden, at hun helt igennem er en fiktiv person

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *