Skovtårnet

Nej, jeg har ikke været en tur på Sjælland for at se Skovtårnet, men min gode ven og kollega, Joel Andersen, har sendt mig dette flotte billede af tårnet i skoven.

Adressen på Skovtårnets placering er: Denderupvej 9a, 4683 Rønnede. Så skulle det være på plads.

Jeg er ret sikker på, at der skulle være en ret god udsigt fra det 45 meter høje tårn, hvor der er frit udsyn over det meste af Sydsjælland, for platformen er placeret i en højde på 135 meter over havets overflade.

Man har en udsigt, der nærmer sig de 25 km ud over landskabet, og det siges, at man i klart vejr kan se helt over til Øresundsbroen, og endnu videre til Turning Torso i Malmø, samt, og ikke mindst, dele af den københavnske skyline.

Jeg ved ikke om jeg nogensinde kommer i nærheden af tårnet, for lige netop den retning af Sjælland, ligger normalt ikke på den rute, jeg kører til det jyske, dog er jeg ret sikker på, at besøget ville være et unik oplevelse.

Foto: Joel Andersen, ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Skovtårnet

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Hø! Du skal betale 150 kroner for, at få lov til at gå op-og ned igen og der er ikke elevator!!!

  2. Erik Krog skriver:

    150,- det var dyrt, men man bestemmer da heldigvis selv om man vil tage turen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *