Foredrag om et liv i det grafiske

I går havde jeg et foredrag på Bornholms Tekniske Samling (BTS) – om et liv i den grafiske branche. Sidste år begyndte vi på nogle seancer i form af foredrag, for at skabe lidt liv i vort tekniske museum.

Vi er nogle “nørder”, der har hver vort område, så vi kunne diske op med en del forskellige foredrag for vore gæster – og så ville det bestemt gavne museet, hvis vi så også kunne få lidt flere gæster på den konto.

Nu skal der nok lige nogle flere år til, før sådan et tiltag slår rigtig an og blive et rigtigt kendt tiltag. Derfor skal vi nok prøve endnu et par år, hvor vi måske skulle udvide seancen, så vi kan drage vore gæster aktivt ind i vor viden, så de selv prøver lidt i vort gamle fag. Vi, som er uddannet i bogtrykfaget, er en uddøende race – så måske vil den ide nok ikke være så dum endda – for det vil gøre vort museum mere levende 🙂

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *