Fuglsang og fodbold

Det er næsten ligesom i fodbold, hvor der for fodboldlandholdets side findes i omegnen af 4 til 5 millioner danske landstrænere, der kan gøre det meget bedre end den aktuelle landstræner efter en landskamp, – som i Tour de France, når heldet ikke er med vore danske drenge, der begår en taktisk brøler (sammen med et par andre klassementryttere).

Vi har før set taktikken i anvendelse – den med sidevinden – hvor den tidligere OL-guldvinder, Dan Frost, regnede taktikken ud til fordel for de danske ryttere. Her blev hele den udenlandske elite taget på sengen. Nu skete der det samme – bare med omvendt fortegn – og så ved de fleste danskere meget bedre, end de der befinder sig i feltet!?!

Ikke alle kan sidde forrest i et felt, og når så team efter team bevæger sig op mod feltets spids, så er der andre, der helt automatisk rykker ned – uden de selv har villet det. Ting sker, og her var Astana-teamet ikke opmærksomme. Det er næsten at sammenligne med boksning, sover du bare lidt, et der helt sikkert en kontant afregning, som gør pokkers ondt.

Nu håber jeg bare, at hvis Jakob Fuglsang ikke når podiet, så gør han i det mindste forsøget på at nå det, for det vil skabe et godt cykelløb. Hvis det modsatte bliver tilfældet, at Team Astana bare “følger med feltet” – uden at skabe noget, så burde de finde sig en anden sport.

Jeg ser frem til de næste to små uger med spænding, for jeg kan ikke tro, at de ikke forsøger!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *