Henrik Sass Larsen

Om Henrik Sass Larsen (S) er blevet udsat for en regulær heksejagt, skal jeg ikke kunne sige, men at manden er syg, er der vist ingen tvivl om. Nu har han selv meddelt, at han ikke står til rådighed for en ny regering (han var ellers udset til en finansministerpost), men at han sygemelder sig – samt, at han ikke genopstiller ved næste folketingsvalg.

Jeg har selv været ramt af stress og depression, og ved hvor slemt det kan være – for det kan tage år at komme over det.

Da jeg blev ramt, tog jeg en sygeperiode på tre måneder – det var alt for kort tid, men hvis jeg ikke skulle risikere en fyreseddel, måtte jeg tilbage på arbejde. 13 måneder senere sygemeldte min læge mig igen – ellers var jeg død i dag. Desværre var jeg ansat i en virksomhed, der slet ikke havde forståelse for min situation, og det gjorde det ikke bedre, at stress dengang ikke var anerkendt som en arbejdsskade.

Med det i baghovedet, forstår jeg til fulde den beslutning Henrik Sass Larsen har taget (sikkert sammen med sin læge og familie), og jeg håber samtlige medier vil respektere denne beslutning, for ellers kan det få fatale følger for patienten.

Henrik Sass Larsen kan komme over sin sygdom, men det kræver ro i meget lang tid.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *