Trump og muren mod Mexico

USA’s præsident, Donald Trump, vil så gerne opfylde sine valgløfter overfor det amerikanske folk – og her tænker jeg naturligvis på den famøse mur mod Mexico, som er tænkt som er værn mod det, som præsidenten kalder for de mange kriminelle og ulovlige immigranter fra nabolandet.

Men – demokraterne har sat en kæp i hjulet for det løfte, og selv om præsidenten gør alle mulige mere eller mindre lovlige krumspring, for at skaffe pengene til bygning af muren, så ser det ud til, at det projekt bliver mere end svært at opfylde.

Nu lovede præsidenten, i samme ombæring, at muren skulle blive betalt af Mexico, hvilket Mexico naturligvis nægter på det kraftigste. Hvis Trump vil have sin mur, må han selv stampe pengene op af jorden.

Så uanset om muren bliver bygget eller ej, så vil Trump aldrig kunne opfylde det fulde valgløfte – at muren bliver betalt af Mexico.

Så kære præsident Trump, ligegyldig hvordan du vender dig, så vil røven vende bagud!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *